За нас

20151109_094158Здравейте,
Ние сме Александър и Стефан,  ученици от клуб „Иновации“ на Професионална Гимназия по Електротехника и Автоматика – гр. София,  8  клас, специалност „Системно програмиране“ и научен ръководител инж. Румяна Славчева.
През последните години зачестиха глобални проблеми от различно естество – природни бедствия, глад и мизерия, бежанска вълна,  които поставиха на изпитание огромна част от човечеството, околната среда и животинския свят. Това ни накара да се замислим сериозно, какво трябва да бъде направено от нас, за да помогнем в създалата се изключително негативна ситуация на планетата.

Решихме да създадем този уеб сайт с образователна цел, в който да акцентираме върху  тези нещастия и да съберем информация за хуманитаризма и хуманитарната помощ, за хуманитарните организации и начини да се свържем с тях. Бихме искали да покажем какви  дейности се извършват на територията на нашата страна и нашето училище.

Ако желаете да изпратите картичка на УНИЦЕФ на ваши близки и приятели, за да ги подсетите да направят нещо добро, може да го направите в нашия сайт.

1111

Проектът получи медал на Шесто национално изложение „Изобретения* Трансфер* Иновации ИТИ , 2015 , организирано от Съюза на изобретателите в България.

 

 

Като подрастващо поколение не трябва да забравяме, че милосърдието и взаимопомощта са най-благородните човешки качества.

                                     Благодарим за вниманието!

Материалите за изготвяне на сайта са използвани от google.com  

Музиката е на Beethoven

Начало

USA